Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag 2020 van de Adviesraad voor Sport beschrijft een jaar waarin veel is gebeurd.
De corona-crisis heeft grote gevolgen voor de sportclubs in de stad en op de beweeg- en sportparticipatie van de inwoners. Uit onderzoeken blijkt dat vele Hagenaars minder zijn gaan bewegen en sporten. Een reden te meer om als adviesraad de belangen voor de sport in de stad onder de (politieke) aandacht te blijven brengen.

Nieuwsgierig geworden naar waar de Adviesraad in 2020 zoal bij betrokken was? Klik dan hier om het jaarverslag 2020 in te zien.

Om de politiek te blijven boeien voor sport, spreken we in bij raadscommissies en bouwen we aan een politiek netwerk door kennis te maken met raadsleden met sport in hun portefeuille.
De Adviesraad voor Sport wil vroeg meedenken in het beleid en een brug zijn tussen de sport en de politiek. Signalen, voorbeelden en bewegingen uit het veld zijn voor ons essentieel om tot realistische en toepasbare suggesties te komen bij het opstellen van onze adviezen aan de wethouder sport en aan collegeleden die betrokkenheid hebben met de sportportefeuille. Blijf ons benaderen via sportadviesraad@denhaag.nl met tips, suggesties en vragen!De Adviesraad voor Sport wil vroeg meedenken in het beleid en een brug zijn tussen de sport en de politiek. Signalen, voorbeelden en bewegingen uit het veld zijn voor ons essentieel om tot realistische en toepasbare suggesties te komen bij het opstellen van onze adviezen aan de wethouder sport en aan collegeleden die betrokkenheid hebben met de sportportefeuille. Blijf ons benaderen via sportadviesraad@denhaag.nl met tips, suggesties en vragen! 

 

Downloads

TERUG