Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Jaarverslag 2019

Bestuurlijk Den Haag kende in 2019 een woelig jaar.
Een deel van het stadsbestuur, waaronder de wethouder sport, stapte op, het college viel en een nieuwe coalitie werd gevormd. Hierdoor heeft de stad bestuurlijk tijdelijk stil gestaan en zijn ingezette trajecten in vertraging geraakt. Juist in dit decor van politieke veranderingen en bestuurswisselingen vergt het nog meer de aandacht van de Adviesraad voor Sport om voor bewegen en sport op te komen.

Om de politiek te blijven boeien voor sport, spreken we in bij raadscommissies en bouwen we aan een politiek netwerk door kennis te maken met raadsleden met sport in hun portefeuille.
De Adviesraad voor Sport wil vroeg meedenken in het beleid en een brug zijn tussen de sport en de politiek. Signalen, voorbeelden en bewegingen uit het veld zijn voor ons essentieel om tot realistische en toepasbare suggesties te komen bij het opstellen van onze adviezen aan de wethouder sport en aan collegeleden die betrokkenheid hebben met de sportportefeuille. Blijf ons benaderen via sportadviesraad@denhaag.nl met tips, suggesties en vragen! 

Nieuwsgierig geworden naar waar de Adviesraad in 2019 zoal bij betrokken was? Klik dan hier om het jaarverslag 2019 in te zien.

 

Downloads

TERUG