Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Geslaagde Netwerkbijeenkomst Haagse Sport 2024

Dinsdag 9 juli 2024 vond de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Haagse Sport, georganiseerd door de Adviesraad voor Sport in samenwerking met de gemeente Den Haag en WSDH weer plaats. Ondanks code oranje trotseerden vele sportbestuurders en relaties van Haagse sportorganisaties de weersomstandigheden om naar De Rhijenhof te komen, waar we te gast waren bij het BICT ITF The Hague tennis toernooi. En dat was de moeite waard!

Centraal thema bij het inhoudelijke programma was het belang van sport in onze maatschappij en de rol van sportorganisaties hierin. Inspirerende sprekers deelden hun visie en ervaringen. Daarnaast was er volop gelegenheid om te netwerken, de tenniswedstrijden te volgen (tot de wolkbreuk) en zelf een balletje te slaan tijdens de tennisclinics door Burgersdijk Tennis.

Onze dank gaat uit naar wethouder Hilbert Bredemeijer, Job Schenau, Ron Jansen, Koen Breedveld en dagvoorzitter Marcella Mesker voor hun bijdrage aan deze geslaagde dag. En natuurlijk dank aan Marc-Paul Burgersdijk dat wij te gast mochten zijn op de Rhijenhof!


TERUG