Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

16 februari: Steun de campagne op social media #investeerinsport

 Ben jij (top)sporter, bestuurder of vrijwilliger in de Haagse sport? 

In samenwerking met meerdere sportorganisaties roepen we tussen 16 februari en 16 maart zoveel mogelijk sporters, vrijwilligers, bestuurders van Haagse sportverenigingen op om de politieke lijsttrekkers via Facebook of Instagram te vragen wat hun plannen zijn voor de sport in de komende 4 jaren. 

Doe jij ook mee?

Wat willen de Haagse politieke partijen de komende jaren investeren in bewegen en sport in het mooie Den Haag? 
Wij willen graag hun concrete plannen en financiering weten. Bewegen en sport zijn essentieel. Naast plezier, prestatie en ontmoeting levert elke euro in bewegen en sport ook nog eens 2,30 euro (SROI) op. Dan zijn er geen uitdagingen, maar alleen heel veel kansen! Help jij mee om de lijsttrekkers te laten zien hoe essentieel sport is.

Steun #investeerinsport en plaats jouw post op 
facebook en instagram. Hier wat nuttige tips hoe dat kan:

-             maak een foto of video;
-             met voorkeur een foto of video van jouw vereniging, organisatie, sportaccommodatie of plek waar het over gaat
-             de post begint met de zin sport is essentieel voor’;
-             vervolgens met jouw quote en de vraag aan een lijsttrekker naar jouw keuze. Die lijsttrekker wordt dan ook in het bericht getagd (@naamlijsttrekker);
-              Eindig jouw bericht met de hashtag: #investeerinsport.

Begin maart verzamelen we de vragen die via #investeerinsport zijn gepost en vragen we de politieke lijsttrekkers om hun reactie.

Aan de hand van onze aanbevelingen uit het Sportmanifest 2022-2026 blijven we graag in gesprek met onze partners in de sport: verenigingen, sportorganisaties, onderwijsinstellingen, politiieke partijen en andere sportgerelateerde organisaties. Neem contact met ons op voor een afspraak via sportadviesraad@denhaag.nl.

TERUG