Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Presentatie van boek Sportstad Den Haag - al eeuwen onverslaanbaar

Op 7 juni ontving voorzitter John van den Berg het nieuwste exemplaar van 'Sportstad Den Haag - al eeuwen onverslaanbaar' uit handen van Chris Willemsen.

Het is de 3e editie Sportstad Den Haag van Theo Bollerman. De Haagse sporthistoricus beschrijft met veel gevoel en precisie tal van sportgebeurtenissen die bevestigen dat Den Haag al eeuwen een onverslaanbare status heeft als dé sportstad van Nederland. In deel 3 beschrijft de auteur in boeiende verhalen en interviews over o.a. Haags tandem wint goud op de Spelen van Amsterdam in 1928 - De Tour in Den Haag - Kiran Badloe en Marit Bouwmeester zeilen meestal in Scheveningen - Bart Veldkamp en Jac Orie op de Uithof en nog veel meer namen en gebeurtenissen die Den Haag sportief gezien op hoogte hebben gezet.

Het boek Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar deel 3 van Theo Bollerman, wordt uitgegeven door Uitgeverij Nederlandse Sportboeken Club.

In het najaar hoopt de Adviesraad voor Sport in een publieke bijeenkomst, samen met de auteur het 3e deel van Sportstad Den Haag te presenteren met anekdotes over de sport in Den Haag.

 TERUG