Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Secretaris gezocht!

Wij zijn op zoek naar een gedreven secretaris (0,7 fte).

De Haagse Adviesraad voor Sport is op zoek naar een secretaris! Ben je iemand die kan denken én doen, heb je een brede oriëntatie, een vlotte plen en heb je het in je om de signalen in de Haagse sportwereld te monitoren en te agenderen en vind jij het leuk om dienstverlenend en zelfstandig te werken? Reageer dan via sportadviesraad@denhaag.nl. 

Over de raad 
De Adviesraad voor Sport is door het college van B&W van de gemeente Den Haag ingesteld om als onafhankelijk adviesorgaan gevraagd en ongevraagd te adviseren ter bevordering van het sport- en recreatiebeleid. Daarnaast inspireren we de lokale politieke partijen over speerpunten voor de sport in Den Haag. De raad richt zich op het hele domein van sport en bewegen. De secretaris ondersteunt de raad flexibel, dienstverlenend en adviserend. 

De adviesraad bestaat uit zeventien (vrijwillige) leden inclusief een voorzitter. Onze veelzijdige opdracht bepaalt dat  de raad een samenstelling is van inwoners en deskundigen met uiteenlopende expertises en achtergronden, waaronder onderwijs, welzijn, politiek, juridisch, bedrijfsleven, trainers en coaches, (sport)bestuurders en oud-topsporters. Een bont en breed gezelschap met als gemene deler een aantoonbare relatie met bewegen en sport.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven secretaris die als taak heeft om de (vrijwillige) adviesraad goed te laten functioneren en het in zich heeft om als projectleider op te treden voor beleidsadvies- en onderzoeksprojecten. Je hebt een flexibele, dienstverlenende instelling. De secretaris die wij zoeken is bovenal resultaatgericht en in staat het werk goed te plannen en te organiseren. Goede netwerkvaardigheden en communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Het is belangrijk om bondig en begrijpelijk te kunnen schrijven. Ook ben je ervaren in het organiseren van bijeenkomsten. Je bent zelfstandig, maar tegelijkertijd houd je contact met de (vrijwillige) adviesraadleden en het sportnetwerk in de stad. Een afgeronde opleiding op academisch niveau en aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke omgeving zijn voorwaarden om te solliciteren. Kennis op en ervaring met sport en sport in relatie tot andere beleidsterreinen strekken tot aanbeveling. Werkuren zijn verspreid over de week, hiertoe behoren ook de avond- en weekenduren.  

Overige informatie
Het gaat hier om een functie op een hoog bestuurlijk niveau. Je werkt in een zelfstandige functie in een vrijwilligersorganisatie, die acteert in een omgeving met politiek-bestuurlijke gevoeligheden. In verband met de te verlenen ondersteuning verwachten we discretie ten aanzien van de inhoudelijke aspecten en worden er hoge eisen gesteld aan eigen oordeelsvorming, handelingskeuze, optreden en gedragsbepaling.

Wat bieden we jou?
- Het betreft een functie voor 0,7 fte.
- Afhankelijk van opleiding en werkervaring start je in functieschaal 11 met doorgroeimogelijkheden naar schaal 12 (maximaal) conform de CAO sport.

- Het betreft in eerste instantie een overeenkomst voor de periode van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
- Je ontvangt een tegemoetkoming op de ziektekostenverzekering
- Je beschikt over 24 vrije dagen per jaar. 

Sollicitatie & procedure
Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf op deze veelzijdige positie? Graag zien we een jouw motivatie inclusief cv tegemoet via sportadviesraad@denhaag.nl.
Wellicht nodigen we je dan uit voor een goed gesprek!

Eerst meer weten? Neem gerust contact op met Wendy van der Meijs, secretaris van de Adviesraad voor Sport op telefoonnummer 06-46715841.

 

TERUG