Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Terugblik netwerkbijeenkomst Haagse Sport 2023

Met ruim 160 bestuurders en relaties van Haagse sportorganisaties, was de jaarlijkse sport netwerkbijeenkomst van de Adviesraad voor Sport en Gemeente Den Haag op 13 juni weer een feestje! Een van de kerntaken van de Haagse Sportadviesraad is het faciliteren van het netwerk van Haagse sportorganisaties. In samenwerking met de sportafdeling van de gemeente Den Haag waren we te gast bij Jachtclub Scheveningen te midden in het hart van Scheveningen haven en in het centrum van het zeilspektakel van The Ocean Race The Hague. De avond werd vlot gepresenteerd onder leiding van de Haagse sportverslaggever Vincent Schildkamp.

Speciale dank aan: Marcel Schuttelaar (voorzitter Jachtclub); Annemiek Hanssen; wethouder sport Hilbert Bredemeijer, Ron Jansen, Gerd-Jan Poortman, Katinka Puglia - Goldberg van Ribschool Scheveningen en Tim Damen van het havenpaleis.nl en betrokken sportcollega's van gemeente Den Haag.

De bijeenkomst vond plaats op persoonlijke uitnodiging. Wilt u er de volgende keer ook bij zijn? Of heeft u tips of suggesties voor de sportadviesraad? Neem dan gerust contact met ons op via sportadviesraad@denhaag.nl.
 

 TERUG