Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Mail ons

Corona-nieuws

In maart stond binnen twee weken onze wereld, onze stad, ons leven op de kop. De corona-crisis raakt alle Hagenaars en heeft impact op vele sectoren, óók op de sport in onze stad. Voor iedereen in de hele sportsector zijn de verbonden maatregelen voelbaar: voor sporters, de clubs en sportaanbieders. 

Op maandag 30 maart sprak het bestuur namens de Adviesraad voor Sport met wethouder Hilbert Bredemeijer over de gevolgen van de crisis voor de Haagse sport en de mogelijkheden om de Haagse Sport te ondersteunen. Lees in het Menu Corona-nieuws voor meer informatie en de reeks met aankondigingen en correspondentie aan sportclubs. 

De Adviesraad voor Sport blijft alle ontwikkelingen nauwgezet volgen en blijft graag in contact met Haagse sportaanbieders. Wij zijn altijd geïnteresseerd in aanvullende informatie of ideeën (sportadviesraad@denhaag.nl). Wij hopen samen met de Haagse sportsector een bijdrage te kunnen leveren aan een pakket van maatregelen dat ervoor zorgt dat ook de sport in Den Haag straks de draad weer op kan pakken. 

De corona-crisis raakt alle Hagenaars en heeft impact op vele sectoren, óók op de sport in onze stad. 
Lees in het Menu Corona-nieuws voor meer informatie en de reeks aan aankondigingen en correspondentie aan sportclubs. 

TERUG